The Sims Medieval: Friss információk a játékról

2010. augusztus 06.
2.0671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A The Sims Medieval egy különálló simses játéksorozat első részeként fog megjelenni, semmi köze nem lesz az eddigi Sims-sorozathoz, ugyanis ez a termék az RPG és az életszimulátor keveréke lesz, továbbá a középkorban fog játszódni.

A program elején kreálunk egy simet és kiválasztjuk, hogy mi legyen a hivatása, ugyanis ezt fogja űzni élete végéig és ha már eldöntöttük, hogy mi legyen a munkája, nem változtathatjuk meg idő közben másra. A programban két csoport lesz, a királyság lakosai és a hős simek, de csak a hősökkel lehet játszani. Számos hivatás közül válogathatunk, amelyek a következők: pap, király, lovag, dalnok, gyógyító, varázsló, kém, kereskedő, kovács, lelkész. A programban összesen 12 kihívás lesz, amelyek részfeladatokat is magukba foglalnak, a különféle munkákhoz különböző képességek járulnak.

A simeknek ugyanúgy lesznek szükségleteik, mint ahogyan azt már megszokhattuk, de lassan csökkennek, mivel a játék a kalandokra van kihegyezve. Ha a simünk nem végzi el a munkáját, akkor pénzbüntetést kaphat, börtönbe zárhatják, de rosszabb esetben halálra is ítélhetik. Mivel a középkorban játszódik a történet, ezért a simek postagalamb segítségével üzennek egymásnak. Ha a sim sikeresen elvégezte a munkáját, tapasztalati pontokra tehet szert. A királyságot is kedvünk szerint alakítgathatjuk, növelhetjük a város lélekszámát, új épületeket rakhatunk le a kijelölt területekre, amelyekbe beleköltözhetnek más simek is. A gyerek simekből sosem lesz felnőtt, mert a babakortól csak a gyerekkorig jutnak el a fejlődésben. A matériában erőteljesen jelen lesz a vallás, lehetünk eretnekek, de tartozhatunk a Jacoban egyházhoz, vagy a Peteran hitközösséghez.


The Sims Medieval: Friss információk a játékról - 2. kép



The Sims Medieval: Friss információk a játékról - 3. kép

The Sims Medieval egy különálló simses játéksorozat első részeként fog megjelenni, semmi köze nem lesz az eddigi Sims-sorozathoz, ugyanis ez a termék az RPG és az életszimulátor keveréke lesz, továbbá a középkorban fog játszódni.'>
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 10 hónapja és 20 napja

Ez még tán nem is rossz annyira.röhögő smiley
Parasztfelkelést nem lehet csinálni?röhögő smiley

válasz erre
The Sims Medieval
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja