Sims 3 - Hivatalos bejelentésre készül az EA?

2008. március 06.
2.0121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az EA elindított egy, a harmadik részt hirdető site-ot.

Semmi érdemleges nem taláható rajta, csak a szokásos coming soon... felirat, melyet egy dátumhoz kötnek, egészen pontosan március 19-ére ígérnek bővebb információkat a játékkal kapcsolatban. Annyi szent, hogy aznap jó korai időpontra felhúzzuk a vekkert, megnyitjuk az oldalt, aztán 20 másodpercenként frissítjük majd, mikor pedig megjelennek az új infók, első kézből tudatjuk veletek azokat az érkező harmadik csapásról.

Sims-ék háza tájáról mindig érkezik valami hír. Az már egy ideje tudvalevő, hogy érkezik majd a harmadik rész, de semmi egyébről nem tudni ezzel kapcsolatban. Hamarosan azonban az Electronic Arts megtörheti a csendet, és lehet, hogy e hónapban már kapunk valami kézzelfoghatót is a harmadik résszel kapcsolatban az említett oldalon keresztül.

A jelenleg is futó második rész több szempontból is rekordernek számít. A PC-ről induló sorozat utolsó része 2004-ben jelent meg. Ehhez a verzióhoz 15 kiegészítő készült, ezen felül pedig megszámlálhatatlan platformra jelent még meg, népszerűsége pedig alig hasonlítható bármilyen játékhoz is, az EA például nemrég jelentette be, hogy több mint 100 millió kópiát adott el a különféle Sims játékokból.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Az előző Sims-ekhez hasonlóan ennek is tucatnyi kiegje van, milliós eladása, és hangulata cseppet sem változott a korábbiakhoz képest. Szerettem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja