Simon The Sorcerer 5: Német nyelvű demonstrációs anyag

2009. április 01.
1.9951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Simon, a kis varázsló kalandjait hamarosan ötödik alkalommal élhetjük át újra, azonban most nem a megszokott módon, hiszen a játék indítása után fordított történetvezetést élhetünk át, nem mellesleg a nagy mélypont utáni legígéretesebb Simon The Sorcerer epizódot is köszönthetjük az ötödik felvonás képében.

Németország kalandjátékosai kiváltságot éreznek a sorozattal kapcsolatban, hiszen az új rész náluk sokkal előbb jelent meg, mint az angolosított változat, ami a nyáron esedékes, méghozzá az Atari jóvoltából.

A jó hír viszont az, hogy a németül tudó demó már napvilágot látott, így ha birtokában vagy a tudásnak, de legalábbis elboldogulsz a nyelvvel, akkor már kattinthatsz is az alábbi linkre, ahonnan letöltheted magadnak a kipróbálható verziót.

A nem több, mint 585 MB méretűre hizlalt demonstráció angol nyelvű verziójáról nincsenek hírek, de a teljes verzió előtt nagy valószínűséggel még abba is belekóstolhatunk. Ha szeretnéd újra átélni Simon kalandjait, immáron újra a csúcs közelében, akkor ne habozz belekukkolni a demóba, hogy tudd, mire is számíthatsz majd a nyáron.

Simon The Sorcerer 5 demó (német)
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja