SimCity: Városok a tenyeredben

2008. december 24.
4.0551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A SimCity is menni fog Veletek bárhová.
 

A legendás, városépítős játék mobilizálódott, hogy útközben is legyen mivel felhőtlenül szórakoznotok. Az Electronic Arts ráhajtott az iPhone/iPod touch platformokra, melynek áldásos eredménye, egyre több klasszikus cím portábilis változata. A készülékekre jellemző módon, az irányítás az érintőképernyőkön történik, és a lehetőségeink valóban határtalanok. A virtuális Metropolis építésének élvezete bárhová Veled tart...

"Az iPhone és iPod touch készülékekre megjelenő SimCity teljesen új szintre emeli a mobiljátékokat." - mondta Adam Sussman, az EA Mobile amerikai és ázsiai kiadásokért felelős részlegének igazgatóhelyettese. "Ez a könnyen elsajátítható, de egész életen át tanulható játék az egyik legnagyobb szabású mobiljáték, melyet valaha készítettek, és több száz órányi nagyszerű szórakozást jelent vásárlóinknak."

SimCity: Városok a tenyeredben - 2. kép

Építs egész metropoliszt iPhone készülékeden! A költségvetéstől a buldózerekig, az adóktól a tornádókig mindent te irányítasz, és a határ a csillagos ég! A SimCity világában korunk jelentős építményeit, például a Golden Gate hidat vagy a Washington-emlékművet is felhasználhatod, hogy városod külsejét még fantasztikusabbá tedd.

SimCity: Városok a tenyeredben - 3. kép

Alkosd meg az ipari és lakónegyedek közti tökéletes egyensúlyt, hogy városod virágozzék, irányítsd a szolgáltatásokat, például a vízellátást és a szemétszállítást, szabályozd még a forgalmat is, hogy polgáraid elégedetten élhessenek. Készen állsz a változásra? Csak pöccintsd meg a képernyőt, és hívj be egy katasztrófát, aztán figyelheted a városra támadó ufók pusztítását!

SimCity: Városok a tenyeredben - 4. kép


3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

pc-re van??

válasz erre

Trishtan

13 éve, 1 hónapja és 13 napja

Kiadhatnák UIQ 3-as mobilokra is. P1 és talán a p990i is elég erős lehet hozzá, az érintőképernyő pedig megvan

válasz erre

Helme

13 éve, 1 hónapja és 13 napja

Eszméletlenül jóra sikeredett

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljanurbanu profiljaspitspaz profiljamarco profilja