SimCity kollekció az EA-től

2008. április 11.
3.5541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az Electronic Arts-nál már-már hagyomány a sikeresebb játékok újbóli kiadása, kollekciók összeállítása a jobban sikerült sorozatokból.

A termékpaletta most egy újabb ilyen névvel gazdagodott, közös dobozba költözött ugyanis a nagy népszerűségnek örvendő SimCity negyedik része, ennek kiegészítő lemeze, valamint a nem is oly rég megjelent SimCity Societies. A három az egyben kiszerelés induló ára potom 40 amerikai dollár.

Várost építeni jó! Ezt a PC-sek az első SimCity megjelenése óta tudhatják. A sorozat szerencsére töretlen népszerűségnek örvend, most pedig egy újabb kiadás látott napvilágot a témában. A PC-re kiadásra kerülő SimCity Box ára 40 dollár, ezzel szemben a három játékot külön-külön beszerezve valahol egy százas környékén úszhatjuk meg. (Legalábbis az EA szerint.)

A csomag tartalma a 2003-ban megjelent SimCity 4, az egy évvel később megjelent kiegészítő lemeze, a Rush Hour, valamint a tavaly napvilágot látott SimCity Societies. Ez utóbbi játék némileg kilóg a sorból, és közel sem oly sikeres, mint az alapjául szolgáló sorozat, ennek ékes példája, hogy még fél év sem telt el a megjelnése óta, és máris egy ilyen kiadásban díszeleg.

A SimCity Societies-ről egy hosszabb hangvételű cikket is olvashattok itt a GCO-n.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ennek elsősorban a gyűjtők fognak örülni mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja