Silent Hunter 5: Akár egy igazi kapitány

2010. március 01.
4.6071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte már csak napok választanak el minket a Silent Hunter 5 megjelenésétől, hiszen elméletileg a jobb helyeken már a héten megvásárolható lesz a program, így az illetékesek még éppen időben vannak egy friss trailer bemutatásával, amely a hétvége folyamán szállingózott be hozzánk.

A néhány másodperces mozgóképen teljesen in-game felvételek segítségével tekinthetjük meg a programot, szemügyre vehetjük, hogy a népszerű szimulátor-sorozat mennyit fejlődött az előző epizódhoz képest, mindezt pedig nem csak kívülről, hanem most egy kicsit belülről is megtehetjük, köszönhetően a gameplay mozzanatoknak.

A látnivaló érdekessége mindemellett az, hogy prezentálja számunkra, a második világháború híres vízi-csataterein vajon miképpen irányítjuk majd el kis flottánkat, akiket egy tengeralattjáró belsejébe tömörítettünk össze. Az első nézetből átélhető kapitányszerep egyértelműen szívdobogtató, persze csak azoknak, akiknek világ életükben titkos vágyuk volt elirányítani egy a víz alól támadó szörnyeteget. A dinamikus kampány miatt ráadásul minden egyes döntésünknek komoly súlya lesz, így a kapitánynak, avagy nekünk, sokszor nehéz és morális kérdéseket is meg kell válaszolnunk a továbbhaladáshoz. Egy élmény lesz, nem is vitás! Ha kíváncsi vagy minderre, akkor íme egy kedvcsináló videó:

#tv#
Silent Hunter 5 megjelenésétől, hiszen elméletileg a jobb helyeken már a héten megvásárolható lesz a program, így az illetékesek még éppen időben vannak egy friss trailer bemutatásával, amely a hétvége folyamán szállingózott be hozzánk.'>
nincs még hozzászólás

Silent Hunter 5
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások