Silent Hill: Shattered Memories: Februári megjelenés

2009. október 13.
2.0831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Konami és a Climax Studios újragondolt Silent Hill-je valamikor február magasságában éri el az európai partokat, számolt be a japán illetőségű fejlesztő, kiadó a Eurogamer-nek.

Napra pontos dátum tehát még nincs, de 2010 elejénél előbbre semmiképp sem várható az öreg kontinens saját kiadása. A Shattered Memories alcímmel megtoldott Csendes Domb a sorozat bemutatkozó részének ráncfelvarrása lesz, Nintendo Wii-n látványos grafikai fejlesztésekkel, WiiMote vezérléssel és rengeteg új csavarral dobják fel az ismert sztorivonalat.

Meglepetések lesznek bőven, ez úgy igaz a legfőbb fejlesztésre (Nintendo Wii), mint a PlayStation 2-es, valamint PlayStation Portable-ös átiratokra, ugyanis mint az a kezdetektől ismeretes, a Sony konzoljaira is ellátogat a legendás első rész újraalkotása. A Climax már egyszer bizonyította, hogy kiválóan képes megvalósítani a Konami koncepcióját zsebkonzolon (Silent Hill: Origins), így ha lehet, csak még jobban várjuk azt a bizonyos remake-t.

Az idegen kezek között összedobott ötödik rész nem szólt akkorát, mint vártuk, Japánban meg sem jelent, stílszerűen nem tért haza a Homecoming, talán nem is bánják különösebben a japók, ha ránéznek a végül középszerű műre jellemző, relatív gyenge review pontszámok összesítésére. A Shattered Memories-ért egy olyan csapat felel, amely már sikerrel vette témán belül a számtalan buktatót. Február a mi időkeretünk, ezúttal is mi húztuk a rövidebbet, pontosabban a hosszabbat, ha a várakozási idő szemszögéből nézzük a dolgokat.

Silent Hill: Shattered Memories: Februári megjelenés - 1. kép

nincs még hozzászólás

Silent Hill: Shattered Memories
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja