Silent Hill Origins: Brit megjelenési dátum

2008. február 07.
2.0161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Konami vérfagyasztó horror játékának legújabb epizódja a Sony marokkonzol tulajdonosokat örvendeztette meg a tavalyi esztendőben.

A Silent Hill Origins egy előzményként épül be a csendes domb univerzumának történeti szálai közé. Az 1999-ben megjelent PlayStation-os epizódban történtek előtt járunk tehát az Origins-ben, ahol egy kamion sofőr, Travis O? Grady bőrébe bújva vághatunk neki a végeláthatatlan ködnek és az állandó sötétségnek.

A félresikerült PlayStation 2-es negyedik epizód után végre visszatért a sorozat az eredeti kerékvágásba, és remekül hozza az első két felvonás kiváló hangulatát, játékmenetét. A Konami a marokkonzolos sikereken felbuzdulva úgy döntött, hogy az előző generációs asztali PléjStációt sem hagyja ki a szórásból és átportolják a jó öreg 2-es számú játékállomásra. A Konami Digital Entertainment a mai napon bejelentette, hogy idén májusban megjelenteti a PlayStation 2-es átiratot az Egyesül Királyságban is.

Ez nekünk mindenképp örömhír, ám aki jelentős grafikai polírt vár a marokkonzolos verzióhoz képest, az lehet, hogy egy kissé csalódottan fogja majd csóválni a fejét, hisz ne feledjük, hogy a játék eredtileg PlayStation Portable-re készült és bizony ez a nygképernyők előtt ülve meg is látszik majd rajta. Ettől függetlenül egy brilliáns folytatással, illetve előzménnyel lett gazdagabb a patinás survival horror srozat. Lámpákat leoltani, indul féktelen rettegés! Ennél már csak a HD konzolokra fejlesztett ötödik részt várjuk jobban. A félelemből sosem elég!
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 12 napja

mi volt félresikerült a 4-es verzióba?

válasz erre

Dante576

17 éve, 6 hónapja és 13 napja

Na ezt örömmel hallom/olvasom!Asszem meg kell szerezni!Nagyon jó volt mind az első mind a második rész is de utánna egyre sz..abb lett!Ha tényleg hozza az első kettő hangulatát akkor nem hagyom ki!!!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja