Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról

2008. február 17.
1.9781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PlayStation tulajdonosok megtanultak igazán rettegni, amikor a KONAMI kihozta a Silent Hill első epizódját.

A Resident Evil horrorisztikus világa egy csapásra gyerekmesének hatott a lelkeket sanyargató csendes domb világa mellett. Tsuboyama és Yamaoka uraságok tudták, hogy mitől döglik a légy. A zene, a sztori és a karakter dizájn trió valami eszméletlenül mélyre nyúltak a szívünkben. Lassacskán megérkezünk az ötödik epizód megjelenéséhez is, amelyből most vadonatúj képkockákat fedünk fel a szemetek előtt.

Nos, azt már tudjuk, hogy ezt a részt nem az eredeti csapat hozza tető alá, hiszen a Team Silent helyett az amerikai illetőségű The Collective hegeszti a játékot, amitől tartunk is egy kicsit, ám azért olyan nagy bajok nem hiszem, hogy lennének a játékkal. Ezúttal egy veterán katona, Alex Shepherd körül bonyolódnak a szálak, aki épp' most tért vissza egy tengerentúli kiruccanásról, hogy megtalálja édesapját, majd később elveszett öccsét, Joshua-t.

A nyomok, mint mindig, egyenesen Silent Hill-be vezetnek. Innen már nem lesz nehéz kitalálni, hogy mi vár majd ránk. Állandó köd és sötétség, folytonos rettegés, idegtépő feszültség, pokoli teremtmények és persze a nélkülözhetetlen logikai feladványok. A legújabb képek elég vegyes érzelmeket keltettek bennünk. Vannak nagyon biztató és kevésbbé jól sikerült kockák, ám úgy gondolom, hogy az összkép az nagyon is rendben lesz. A játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülget és reméljük, hogy hamarosan szert tehetünk rá, mert rettegni gyönyörű érzés, néhány fanatikus szerint. Szívjatok magatokba egy kis feeling-et.

Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 2. kép


Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 3. kép


Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 4. kép


Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 5. kép


Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 6. kép


Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 7. kép


Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 8. kép


Silent Hill 5: Újabb képek a csendes dombról - 9. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja