Sikeresen elérte a King Arthur: Knight's Tale a gyűjtési célt Kickstarteren

2020. november 08.
12.2691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Neocore Games által nemrégiben bejelentett King Arthur: Knight's Tale kapcsán máris hírül adták, hogy összejött nekik a Kickstarter kampányukon keresztül a kért összeg, úgyhogy most további célokat tűznek ki a támogatók számára.

A továbbiakban például, ha elér az összeg a szükséges határokhoz, akkor a fejlesztők implementálják a Sage kasztot valamint a PvP módot. Még négy nap van hátra a kampány végeztéig, hiszen november 12-én lövik le hivatalosan a gyűjtést, majd valamikor a hetekben érkezik az alkotás early access változata.

Egy taktikai RPG-ről van szó ugyebár, ami körökre osztott mivoltával és az Artúr királyi legendával hívja fel magára a figyelmet, illetve olyan érdekességek is meglapulnak, mint például hogy a játékosnak vállalnia kell döntései következményét, hiszen nem lehet a korábbi mentéseket visszatölteni.
bejelentett King Arthur: Knight's Tale kapcsán máris hírül adták, hogy összejött nekik a Kickstarter kampányukon keresztül a kért összeg, úgyhogy most további célokat tűznek ki a támogatók számára.'>
3 hozzászólás

Gólem

3 éve, 8 hónapja és 3 napja

Sok sikert nekik.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hajrá magyarok! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 4 napja

Kár hogy körökre osztott. Jöhetne ebből valami RTS is.

válasz erre
King Arthur: Knight's Tale
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja