Sikeres lett a Bioshock: The Collection, jöhetnek az újabb feldolgozások?

2016. november 03.
3.1381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Strauss Zelnick, a Take Two vezére az aktuális pénzügyi eredmények ismertetését követően tartandó befektetői konferencián arról beszélt az egybegyűltek számára, hogy határozottan pozitív tapasztalatokat szereztek a nemrégiben megjelent Bioshock: The Collection által.
Advertisement

Ahogy pedig Zelnick fogalmazott, ha valami jól megy és jók a tapasztalatok vele kapcsolatban, az biztosan befolyást gyakorol majd a későbbi döntéshozatalra - utalva ezzel arra, hogy ha esetleg ismét felmerülne egy hasonló HD kollekció terve, akkor abba nagyobb magabiztossággal vágnának bele.

A CEO kiemelte azonban, hogy egyelőre még semmiféle bejelenteni valójuk sincs a rajongók számára, de azt megígérte, hogy sok érdekességgel szolgálnak majd a jövőre nézve. Kezdésnek beérnénk egy Red Dead feldolgozással még a folytatás előtt, köszi!
Bioshock: The Collection által.'>
5 hozzászólás

movi

8 éve, 4 napja

Én spec nagyon örülök a feldolgozásoknak! Sok jó játék van amivel nem játszottam anno, és most megvehetem feljavított grafikával, az összes kiegészítőjével együtt! És mindez azért baráti áron! Várom a Warfare remastered verziót is, mert még nem játszottam vele! Csütörtökön meglesz a Pro, és majd azon fogom nyomatni, többet nem is kívánhatnék! Ja de, a Mass Effect triológiára is vevő vagyok! :-)

válasz erre

totyak

8 éve, 4 napja

Mivel a játékok alapból is jók, nyilván a plusz szép kinézet nem ront rajta, tehát persze, hogy pozitív fogadtatás érte. Mégis azt mondom, hogy nem kellene erőltetni a feldolgozásokat. Kár, hogy minket senki nem kérdez meg.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 4 napja

Klassz, ez kell a népnek... szomorú smiley

válasz erre

Eltohn

8 éve, 5 napja

Ne, ne jöjjenek!

válasz erre

VaPe

8 éve, 5 napja

Új játék jöjjön, ne feldolgozás. abbahagyhatnák mer ezeket az újrakiadásokat... Nem mondom van egy két játék ami megérdemli, mert pl annyira egyedi, de ami most megy az túlzás.

válasz erre
Bioshock: The Collection
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja