SigridWave néven mutatkozik be az Acer gépi fordítója, hogy a külföldiekkel is akadálymentesen játszhassunk

2020. október 21.
18.7541
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Planet9 névre hallgató platformmal akarja segíteni a játékosokat az Acer, hogy így tartsák a kapcsolatot egymással, csapatokat és közösségi klubokat szervezzenek, fejlesszék edzők segítségével a tudásukat a felhasználók.
Advertisement

Valamint így akarja a gyártó, hogy a felhasznáéól megtapasztalják a szervezett játékok élményét, például alkalmi vagy rangsorolt küzdelmek és versenysorozatok révén. A játékon belüli átfedéseket a League of Legends 2020 végén vagy 2021 elején kezdi támogatni, és a jövőben további címek támogatása lesz elérhető.

A következő a SigridWave, ami egy in-game élő MI fordítóként írható le. Mély tanulási technológiákat alkalmaz a nyelvi akadályok megszüntetésére és a kommunikáció megkönnyítésére a játékosok között. A Planet9 kliensébe integrálva a SigridWave testre szabható, játékon belüli lehetőségként működik. A SigridWave 2020 negyedik negyedévében lép ki a bétából, és számos fontos FPS címhez köthetően jelen lesz.

A kifejezetten játékra szánt SigridWave mesterséges intelligenciáját eddig 1000 óra játékcentrikus beszéddel (hang+átirat) képezték ki, bár abban biztosak lehetünk, hogy eleinte sok gond lesz vele, hiszen ahogyan azt a gyártó is kiemeli, a gépi tanulás egyik legnagyobb ellensége a kontextus, amiben elhangzik a fordítandó szöveg.

Ezenfelül a Planet 9 bajnokságszervezéshez is kitűnő, úgyhogy egy kitűnő esport-platformnak ígérkezik a jövőre nézve.
Advertisement
3 hozzászólás

Direktor

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ötletes megoldás, kíváncsi leszek, hogy valóban működőképes lesz-e a koncepció.

válasz erre

zender

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nyilván ez sem fog tudni magyarul. Mint semmi.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez *****jó!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljajorgosz profilja adambalonyi profilja