Siegfried is nagy visszatérő lesz a SoulCalibur VI-ban

2018. április 13.
6.4891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco bejelentette, hogy a sorozat régi rajongói egy újabb visszatérő harcost köszönthetnek majd a SoulCalibur VI keretein belül, ezáltal már biztos, hogy Siegfried - aki itt nem a baromarcú lovag - is visszatér a csatamezőre.

A hatalmas pallost lengető szőke lovagról már egy trailert is kaptunk, hogy rögtön vethessünk egy pillantást rá a gyakorlatban is, noha a régi fanok rögtön nyugtázhatják, hogy nagy változásokra tőle sem számíthatunk, ami nem meglepő annak fényében, hogy Siegfried az eddig megjelent szinte összes SoulCalibur-játékban megtalálható volt.

Siegfrieddel együtt egyébiránt összesen már tíz karaktert ismerhetünk a SoulCalibur VI-ból, de remélhetőleg a fejlesztők meg sem állnak addig, amíg ennek legalább a kétszeresét nem mutatja a számláló. A klasszikus árkád verekedős játékok stílusában fogant SoulCalibur VI egyelőre még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de az biztos, hogy idén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



SoulCalibur VI keretein belül, ezáltal már biztos, hogy Siegfried - aki itt nem a baromarcú lovag - is visszatér a csatamezőre.'>
nincs még hozzászólás

SoulCalibur VI
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja