Shogun 2: Total War: Újabb képek

2010. szeptember 10.
2.7771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sega és a The Creative Assembly csapata újabb képeket tett közzé a felhasználók számára a Shogun 2: Total War című matériáról.
 

A program előreláthatólag 2011 elején fog megjelenni PC-re. Az illusztrációk a kampány-térképet és az ütközetek előtti pillanatokat ábrázolják, ez által a felhasználók betekintést nyerhetnek az alkotás világába. A produktum története egészen a 16. századi Japánra nyúlik vissza, amelyben 9 klán közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat.

Az alkotás célja az, hogy újraegyesítsük a szigetországot és átvegyük felette az irányítást. A programban a singleplayer mód mellett lesz kooperatív és 8 fős multiplayer mód is. A tapasztalati pontok segítségével fejleszthetjük a karakterünket és természetesen lehetőségünk lesz szintlépésre is a játék során. A seregünkkel harcolhatunk szárazföldön, vagy akár a tengeren is, a kaszabolás mellett egyaránt fontos szerepet játszik a stratégia és a taktika. A program időjárást és napszakokat is tartalmazni fog, a készítők nagy hangsúlyt fektettek arra is, hogy minél élethűbbek legyenek a karakterek és a csatamezőket is részletesen kidolgozták.


Shogun 2: Total War: Újabb képek - 2. képShogun 2: Total War: Újabb képek - 3. képShogun 2: Total War: Újabb képek - 4. képShogun 2: Total War: Újabb képek - 5. képShogun 2: Total War: Újabb képek - 6. kép

nincs még hozzászólás

Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaRobi022 profiljaGargameth profilja