Shogun 2: Total War: Sztori trailer

2010. november 04.
2.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sega és a The Creative Assembly csapata a napokban egy újabb videóval örvendeztették meg a Shogun 2: Total War rajongóit.

A rövidfilm a játék történetére helyezi a hangsúlyt, így a felhasználók bővebb információt kapnak arról, hogy miről is szól az alkotás. A készítők még nem árulták el a program pontos megjelenési időpontját, egyelőre annyit lehet tudni, hogy jövő tavasszal érkezik PC-re. A sztori szerint a feudális Japán darabjaira hullott az Ónin-háború után, a hadurak pedig egymással versengenek, hogy megszerezhessék a hatalmat a szigetország felett és megkaparinthassák a sógun címet.

A programban részt vehetünk éjszakai harcokban is, amelyek a fejlesztőbrigád ígérete szerint nagyon látványosak lesznek, hideg idő esetén még a katonák lehelete is látszani fog a bűvös holdfényben. A 8 fős multiplayer móka segítségével a barátainkat is bevonhatjuk a csatákba, de játszhatunk egyedül, vagy akár kooperatív módban is. A valós idejű stratégiában nemcsak a háborúké a főszerep, a kaszaboláson kívül kereskedhetünk, szövetségre léphetünk másokkal, taktikázhatunk, várakat, erődöket ostromolhatunk és a többi. A produktumban 9 klán közül kell kiválasztanunk azt, amellyel átvesszük majd az irányítást a felkelő nap országa felett.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 17 napja

Szevasztok, itt az új magyar total waros oldal, nézzétek meg: www.twonline.hu

válasz erre
Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaImperator profiljamarco profilja