Shogun 2: Total War: Addig nem jelenhet meg, amíg a mesterséges intelligencia nem lesz tökéletes

2010. október 21.
2.1461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Creative Assembly fejlesztőcsapatának stúdiójában formálódott Total War-sorozat korunk egyik legkiválóbb valós idejű stratégiájaként van számon tartva, lévén a srácok kétség kívül nagyot alkottak a szériával, ehhez nem is férhet kétség.

Vérző sebei azonban minden programnak akadnak, a fejlesztők is emberből vannak, tökéleteset alkotni soha nem fognak, de becsülendő, hogy legalább próbálkoznak. Erről adott tanúbizonyságot legalábbis Craig Laycock, a csapat közösségi menedzsere a minap egy interjú alatt.

Craig az új-zélandi Gameplanet magazin munkatársainak ugyanis elárulta, hogy a Creative Assembly addig nem engedi boltokba küldeni a Shogun 2: Total War-t, amíg annak tökéletesre nem csiszolják a mesterséges intelligenciáját. A kijelentés azért is örömteli, mert a korábbi Total War epizódoknak itt kereshettük a legnagyobb hiányosságait, és az Empire tökéleteshez közeli értékeléseit is ez rontotta le. Bár a Napóleon életével foglalkozó legutóbbi epizódban már mutatkozott némi előrelépés az MI terén, továbbra is kötelező gyengeségként tekintettünk rá, amit a fentiek értelmében a Shogun 2-ben szeretnének tökéletesre fejleszteni a programozók. Idejük még van, 2011 februárjában számíthatunk ugyanis csak a játék érkezésére.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 19 napja

Minél jobban próbálják tökéletesíteni az MI-t, annál jobban elcseszik. Nem kéne ennyire rákoncentrálni egy problémára.

válasz erre

Welar

10 éve, 1 hónapja és 19 napja

Remélem jó lesz ez a program. Az első Shogun-t nagyon szerettem, és többször is elővettem időről időre hogy újra végigvigyem. Remélem az MI tényleg jobb lesz mint mondjuk az King Arthur-nál. Minden esetre biztos hogy ezt is kipróbál majd.

válasz erre
Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaWickedSick profiljaManiac profilja