Ship Simulator 2008: érkezik a gyűjtői kiadás

2008. október 07.
11.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Ship Simulator 2008 már megjelent egy ideje, a kiegészítőkről és apróságokról nem is beszélve, most ismét megörvendeztet minket egy kis aprósággal.

A hajószimulátorok egyik, ha nem a legjobbja most egy gyűjtői kiadással fog meglepni minket, amiben érdekes kis apróságok lesznek és reméljük itthon is hozzá lehet majd jutni. A játék megjelenik egy holland nyelvű verzióban is, ami tulajdonképpen ránk nincs túl nagy hatással, de lesz különbség az angol nyelvű verzió és közte.

Na akkor vegyük górcső alá a két gyűjtői kiadást:

Ship Simulator 2008 Dutch Collector's Edition:

Egy limitált kiadású dupla DVD-s verziójaa lesz a játéknak, amelyben helyet foglal az alapjáték mindenféle sebtapasszal illetve a New Horizons kiegészítővel egyetemben. Továbbá kapunk még két extra küldetést, SS Rotterdam név alatt, egy "Making Of Ship Simulator" videót, a másik DVD-n pedig egy "The Captain's Journal" című filmecske lesz.

Ship Simulator 2008 English Collector's Edition:

Ez a kiadás meg van csonkítva egy picit, szimpla DVD-s lesz, amin a kiegészítő és a patch-ek foglalnak helyet. De rá tudták passzírozni még erre is a "Making Of Ship Simulator" videót, azonban a "The Captain's Journal" DVD tartalma itt egy könyv formájában lesz elérhető.

Eget rengető különbségek nincsenek, de azért annak a plusz küldetésnek biztosan sokan örültek volna még, reméljük elérhetővé teszik majd ezt is azért angol nyelven. Október folyamán elviekben érkezik a két gyűjtői kiadás, így akit érdekel az nézzen utána.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 4 napja

hogy tegyem fel a kiegészitőket és hol töltsem le a 2008-ashoz

válasz erre

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 27 napja

hogyhogy nekem tetszik a játék grafikája meg a menete meg még a többi
kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 2 napja

na gyon rodsz
meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja