Shinji Mikami nagy rajongója a nyitott világú játékoknak

2012. június 28.
1.6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Shinji Mikami, avagy a Resident Evil megalkotója az utóbbi időben egyre nagyobb érdeklődést mutat a nyitott világú videojátékok irányába.

A legendás fejlesztő hóbortja a Tango Gameworks-szel közös kooperáció közben erősödött fel, akikkel a Bethesdával is kollaborálnak, így Mikami alaposabban is megismerhette a The Elder Scrolls V: Skyrimet, ami igencsak megtetszett neki.

A játékguru elmondta, hogy azóta játszik a Skyrimmel, mióta az a boltok polcaira került és egyszerűen képtelen abbahagyni a kalandozást. Ahogy ő fogalmazott: "Ez egy fantasztikus játék. Egyszerűen csodálatos." Mikami elsősorban a nyílt világot és a rengeteg szabadságot emelte ki a játékmenet és a karakterek mellett.

Ez a csodálat pedig várhatóan nem marad majd nyomtalanul Shinji Mikami legújabb projektjében sem, ami a Tango Geamworks égisze alatt, mint első videojáték készül, méghozzá a Bethesda védő szárnyai alatt, akik a jövő esztendőre tervezik a megjelenést, egyelőre még ismeretlen platformokra. Talán már ennyiből borítékolható, hogy az is egy nyitott világú videojáték lesz?
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Kíváncsi vagyok mit hoz ki a témából!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Hoppáhopp!mosolygó smiley Az jóóó!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja