Shigeru Miyamoto: Már több, mint a fele elkészült a Zelda: Skyward Sword-nek

2011. január 03.
2.4621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavaly nyáron megrendezett E3 kiállítás számtalan kellemes pillanatot és élményt adott számunkra, ehhez nem is férhet kétség, de ahhoz sem, hogy az egyik legemlékezetesebb megmozdulás a Nintendo konferenciáján történt, amikor Miyamoto bemutatta a legújabb Zelda játékot, avagy a Skyward Sword-ot.

Az az örömmámor és belefeledkezés ugyanis, ami Shigeru uraság arcáról sugárzott, minket is magával ragadott, és ezzel együtt a játékot is nagyon megszerettük, már akkor.

Bár a szürke hétköznapokban sajnos keveset hallhattunk legendás Zelda legújabb kalandjáról, a szorgos japánok azért bőszen, éjt nappallá téve dolgoztak a játékon. Így történhetett, hogy Miyamoto néhány nappal ezelőtt bejelentette egy interjúban, hogy a játék több, mint fele teljesen készen, kiadható állapotban létezik, és a fennmaradó részen is már csak finomhangolások vannak hátra. A Pocket-lint stábjának nyilatkozó Shigeru a szokásos pozitivizmussal mesélt alkotásáról, ami szerinte egy nagyon kiváló tulajdonságokkal rendelkező Nintendo Wii játék lesz. Hamarosan kiderül, megjelenés ugyanis valamikor az év elején.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Novemberre meg már az egész kész volt. Egészen gyorsan dolgoztak a játékon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja