Sherlock Holmes vs. Jack The Ripper: Próbáld ki!

2009. május 25.
2.4261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Híres nyomozó uraságunk ismét új kalandokba keveredik, ez pedig talán nem újdonság azoknak, akik figyelemmel kísérik a Sherlock Holmes nevével fémjelzett játékokat.

A Hasfelmetsző Jack után induló detektív mögött álló fejlesztőcsapat remélhetőleg tanult hibáiból, és nem követi el ugyanazt a csúnyaságot, mint az előző epizód esetében, amire jó jel lehet, hogy az új rész egyik "újdonsága" a váltogatható kameranézet, de ettől az alkotás természetesen még megmarad a point and click kalandjáték stílusban.

Mivel a teljes verzió hamarosan a boltokban lesz, így kézenfekvő volt, hogy a fejlesztők kiadják hozzá a kipróbálható verziót, tehát ha magad is szeretnél belekóstolni Sherlock Holmes új kalandjaiba, azt teljesen ingyenesen most te is megteheted. A feltétel persze csak annyi, hogy a hír végén található linkre rákattintasz, majd letöltöd a közel 900 MB-ot kóstáló állományt, utána pedig már indulhat is a kalandozás. Hasfelmetsző Jack rejtélye ebből ugyan még biztosan nem fog kiderülni, de a valóságban is hatalmas kérdőjelet állító figura történetére lehet, hogy éppen Sherlock úr fog pontot rakni, majd a teljes verzióban. Meglátjuk, addig is íme a demó:

Sherlock Holmes vs. Jack The Ripper demó
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGargameth profiljaMonyo profilja