Shenmue III? A Sega főnök szerint soha ne mondd, hogy soha!

2010. november 03.
1.9271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Shenmue nevet manapság már egyre kevesebben ismerik a játékvilágban, ahol a korosztályok váltakozása miatt aktuális trendek vannak, amiben a régi öreg címek csak nagy ritkán férnek meg.

A Shenmue-sorozatra ennek köszönhetően egy szűk, de annál fanatikusabb réteg emlékszik csak, de azok makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy a Dreamcast konzol egyik koronázatlan királya végre újabb epizóddal gazdagodjon. Pletykák és szóbeszédek eddig tonnaszám érkeztek ezzel kapcsolatban, most azonban a Sega West főnöke, Mike Hayes szólalt meg a témában.

Az úriembert a CVG magazin faggatta a széria esetleges feltámasztásával kapcsolatban, de Mike hajthatatlan volt, konkrétumok helyett csak annyit bírt kinyögni egy Shenmue III-ról, hogy "soha ne mondd, hogy soha". Ezzel beérik a franchise fanatikusai? Természetes, hogy nem, hiszen ha egy hivatalos bejelentéssel állnának elő a Sega emberei már az is kevés lenne, magyarázatként pedig pláne nem szolgálna azzal kapcsoltban, hogy miért kellett ennyi ideig megvárakoztatni a fanatikusokat. Érdekesség a témában, hogy a Sega hamarosan megjelentet egy Shenmue Town névre keresztelt, mobilkészülékekre és PC-re érkező, a játék univerzumán alapuló casual terméket, ami akár egy pozitív előjel is lehetne azzal kapcsolatban, hogy a Shenmue III is már a tervezőasztalokon hever végre.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 20 napja

Az a baj, hogy ha ki is adják, soha nem lesz olyan, mint az első két rész (mai napig nem tudta semmi leszedni a top listám éléről), hanem valami butított hülyeség lesz nyomokban Shenmue érzéssel, esetleg egy rosszfiú Ryu-val (tudom, hogy meg van írva a forgatókönyv mind a 7 része, de akkor is)

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 22 napja

Bevallom én sem ismerem a játékot.
Viszont az a sejtelmes "soha nem mondd, hogy soha" számomra egyértelmű utalás arra, hogy lesz 3. rész valamikor.

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 22 napja

ez a mobilos megjelenés tényleg érdekes jó lenne ha jönne egy új részmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja