Shenmue III: visszakérhetik a pénzüket azok a támogatók, akik csalódtak az Epic Games Store exkluzivitás miatt

2019. július 02.
4.4061
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mostanság kifejezetten nagy csend honol az Epic Games Store háza táján, semmiféle tripla-A exkluzivitásról nem érkezik hír, a legutolsó komolyabb botrány pedig a közösségi finanszírozásból készülő Shenmue III körül volt.

A rajongók ugyanis nem voltak restek egy komoly összeggel megtámogatni a projektet, de sokan felháborodtak, amiért a fejlesztőcsapat a Steam helyett inkább az említett disztribúciós platformon publikálja a címet. Főképp azért érzik magukat elárulva a finanszírozok, mert 2015-ben, amikor útjára indult a gyűjtés, akkor még Steam kulccsal is lehetett kérni a játékot, mostanra azonban már nincs erre lehetőség, egészen 2020 novemberéig.

Bár úgy tűnt, hogy mégsem biztos az Epic Games Store exkluzivitás, a készítők végül úgy határoztak, hogy akik csalódtak a döntésük nyomán, azok visszaigényelhetik a projektbe ölt pénzüket, valamint elnézést is kértek a kapcsolódó közleményben azoktól, akik Steamre szerették volna a megjelenés napján beszerezni a Shenmue III-at.
5 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Teljesen normálisan kezelik a dolgot, nincs helye sárdobálásnak ilyen téren. Akkor még valószínűleg ők sem gondolták, hogy nem Steam lesz az elsődleges platform. Szépen visszaadják a pénzt és senkit nem ér kár. Aztán, ha úgy hozza a sors, hogy később megjelenik Steamen is, megveheti, aki akarja.

válasz erre

muki

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez is jobb mint a semmi.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Elég korrekt hozzáállás.
De még mindig nem értem ezt a nagy problémát...

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez a jó hozzáállás.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Korrekt.

válasz erre
Shenmue III
8.579 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljazenozeti profiljapityuska profilja