Shawn Layden szerint jövőre ismét visszatérhet a Sony az E3-ra

2019. február 13.
6.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Élesen bírálta a napokban az E3 expót Shawn Layden, a Sony egyik első embere, amiben maximálisan igazat adunk neki, hiszen az esemény az internet miatt már régen nem arról szól, mint egykoron, emiatt pedig gyakran okoz csalódást.

Főként emiatt a Sony úgy határozott, hogy az idén nem is lesznek jelen az eseményen, ezáltal nem tartanak majd konferenciát, de mivel Shawn Layden nyilatkozata nagy port kavart, ezért a GameInformer munkatársai nemrégiben felkeresték, hogy újabb részleteket szedjenek ki belőle.

Ő azonban továbbra is határozottan kiállt a véleménye mellett, sőt elmondta, hogy milyen lényeges dolgokon kellene változtatnia az E3 rendezőinek - a Comic Con és a PAX expók mintáját kellene követni szerinte -, de kiemelte azt is, hogy döntésük nem örök időkre, csak az idei évre szól.

Layden szerint ugyanis azért, mert idén nem tartanak konferenciát az E3-on, még nem jelenti azt, hogy jövőre nem térnek vissza, és nem tarolják le megint a show-t. Addig pedig legalább lesz egy jó éve a Microsoftnak...
bírálta a napokban az E3 expót Shawn Layden, a Sony egyik első embere, amiben maximálisan igazat adunk neki, hiszen az esemény az internet miatt már régen nem arról szól, mint egykoron, emiatt pedig gyakran okoz csalódást.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ezzel szerintem simán a legtöbben elkönyvelték hogy azért nem mentek ki mert valamit titkolnak.

válasz erre

totyak

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Jövőre kénytelenek lesznek visszatérni, mert be kell mutatni az új konzolt.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nem értem akkor a variát..

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 15 napja

Akkor mi volt az a szöveg hogy elvesztette az erejét a rendezvény? meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja