Shawn Layden szerint az E3 már elvesztette a jelentőségét, ezért is hagyja ki idén a Sony

2019. február 12.
5.6611
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindenkit alaposan meglepett a Sony, amikor bejelentették, hogy idén nyáron kihagyják az E3 expót, amit sokáig a játékipar legfontosabb eseményeként tartottunk számon, de évek óta már hatalmas csalódás az egész rendezvény.

Ezt pedig nemcsak rajongói részről lehet észrevenni, hanem szakmai oldalról is, Shawn Layden, a Sony Worldwide Studios elnöke pedig a CNET munkatársainak egy interjúban most kifejtette, hogy részben emiatt döntöttek úgy, hogy kihagyják a júniusi expót, mert egyrészt nem látják értelmét a szereplésnek, másrészt az időpont sem alkalmas számukra, harmadrészt pedig a show gyakorlatilag teljesen elveszítette a jelentőségét.

Az elnök szerint néhány évvel ezelőtt az E3 a játékipar egyik központi eseménye volt, ahol értesültek az emberek az újdonságokról, a szakma mindent kipróbálhatott, jöttek a nagy bejelentések, a partnerek és a viszonteladók pedig megtervezhették, hogy milyen játékokból és mennyit rendelnek be. Csakhogy az internet miatt Shawn szerint minden megváltozott!

Az újságíróknak teljesen fölösleges a helyszínen látniuk a játékokat, hiszen valós időben nézhetik akár otthonról is az eseményeket és a bejelentéseket - E3-tól függetlenül -, eljuthatnak hozzájuk a kipróbálható változatok, és ugyanez igaz a viszonteladókra is, akiknek ráadásul a június túl késő ahhoz, hogy a karácsonyi szezonra felkészüljenek, emiatt nagyon kis számban jelennek meg az expón.

Shawn Layden szerint az E3 egy idejétmúlt és szerepét vesztett rendezvény, amire idén azért sem látogatnak el, mert nem tudnának újdonságokról beszámolni, lévén a céljuk jelenleg az, hogy kisebb mennyiségű, ámde hosszabb fejlesztési időt felölelő és nagyobb volumenű videojátékokat készítsenek rajongóiknak.
7 hozzászólás

RyutheStaR

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hellblade írta:
Amióta ilyen jók,az xbox show-k,mindenki berezelt,feleslegesnek érzi magát amúgy..
Szerintem térj vissza az xboxhoz....nem neked való a ps, ha ilyen butaságokat kommentelsz.

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 2 hete

Amióta ilyen jók,az xbox show-k,mindenki berezelt,feleslegesnek érzi magát amúgy..

válasz erre

WarriorAutobot

2 hónapja, 2 hete

Teljesen jól mondja, mert tényleg sokan már csak a másnapi összefoglalót olvassák el megnézik a levetített trailereket amik esetleg jók és később akár vásárlásra is hajlanak.
Viszont már olyan gyorsan terjed minden, hogy volt hogy 1-2 héttel előtte kb. minden kiderül és akkor így semmi újdonság nincs.

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 2 hete

Jó későn jött rá a csávó erre..
Sebaj,legalább hallatta magát ez is fél percig megint a nagy okosságával..

Nincs játéka a sonynak ps4re már azért hagyják ki az E3at..ilyen generáció vége még nem volt hogy ennyit tologatnák azt a pár játékot..

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Teljesen igaza van. Évek óta egyre unalmasabb, egyre semmitmondóbb.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete

Tulajdonképpen tökéletesen összefoglalta azt a tényt, amit sokan mondunk már egy ideje, az E3 unalmas, és értelmetlen.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 2 hete

"a show gyakorlatilag teljesen elveszítette a jelentőségét" - ez a lényeg, ezzel maximálisan egyetértek.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaManiac profilja