Shawn Layden nem hisz benne, hogy a Game Pass fent tudná tartani a nagyköltségvetésű játékokat

2021. július 28.
24.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A játékos közönség bővítésére abszolút van mód, hogy ezáltal a legnagyobb játékok növekvő költségeit megfinanszírozzák, de Shawn Layden nem gondolja, hogy a Game Pass az a megoldás, amely elősegíti ezt a procedúrát.

Layden, aki nemrégiben vállalt szerepet a Streamline Media Group tanácsadó testületében, többek között arról beszélt, hogy szerinte a játékipar kibővítheti bázisát, amelynek még el kell érnie a fejlődés növekvő költségeinek fenntartásához szükséges exponenciális növekedést.

Az egyik lehetséges terület a felhasználói bázis növelésére a játék-streaming, amelyet Layden támogat, még akkor is, ha nem hiszi, hogy lenne jelenleg bármiféle nyerő modell a piacon. Layden továbbá nem gondolja, hogy a hatalmas AAA-játékok, amelyek költsége meghaladja a 100 millió dollárt, fenntartható azáltal, hogy elindítanak olyan szolgáltatásokat, mint a Game Pass, melynek csekély a tagságdíja.

Szerinte legfeljebb akkor lenne fenntartható a Game Pass-szel ez a folyamat, ha 500 millió feliratkozója lenne a szolgáltatásnak.
4 hozzászólás

Imperator

2 éve, 11 hónapja és 14 napja

A GP egy nagyon jó szolgáltatás, mellyel szerintem leginkább a casual réteget tudják megcélozni, az ő számuk pedig egyre nő. Főleg hogy tableten, telón vagy PC-n is használható, és nem is kell erőművet építeni alá. A MS-nek amúgy is sok a pénze, pár milliós havi veszteség csekély ár azért, hogy a Sonytól vagy máshonnan plusz játékosokat/előfizetőket szerezzenek.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ugyan ez a gond a netflixszel. Hosszú távon nekik is csőd a dolog.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ehhez nem kell nagy jóstehetség... mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 11 hónapja és 15 napja

Szerintem sem. Életképtelen, Apple Arcade sem olyan jó mint ahogy várták sokan, Stadia meg konkrétan nem is létezik...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja