Shaun White Wiisszatér

2009. május 27.
1.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft frissen kibocsájtott hivatalos közleményében olvasható, hogy idén visszatér Shaun White a képernyőkre, újabb hódeszkás élményekkel ajándékozva meg a virtuális snowboardozás hívet.

A tavaly novemberben megjelent epizódot sikeresnek minősítették a franciák, hiszen hárommillió feletti példányszámban fogyott világszerte, ezért nem is hagyják veszni a jelenleg konkurencia nélkül hódító sport franchise-t. A világhírű extrém sportoló nevével fémjelzett alkotás az év végén várható, sokak nagy meglepetésére kizárólag Nintendo Wii konzolon.

A folytatást tehát az ünnepi forgatagban keressétek az üzletekben, Shaun White Snowboarding: World Stage címmel. A második felvonást ismét a UbiSoft Montreal csapata készíti, és bevallásuk szerint mindkét fél rendkívül izgatott az újabb együttműködési lehetőség kapcsán, örömmel dolgoznak karöltve az immáron Nintendo Wii centralizált installáción. Ezúttal Shaun-nal Franciaországba, New York-ba, Kanadába és Japánba látogathatunk ahol a csúszós közegeket lovagoljuk meg, látványos trükkök kivitelezése mellett.

A Wii Balance Board a folytatásban is szerepet kap, a készítők nem hagyják ki a képletből, az irányítás tehát hasonló módon lesz várhatóan megoldva, mint a tavalyi, premier epizódban. A frissen bejelentett hódeszkás sikervárományost a franciák az E3-on már demonstrálni fogják, majd valamikor karácsony tájékán dobják a boltok polcaira, a vásárlók pedig a kosaraikba. Az első képekre már nem kell várnunk, a los angeles-i show-ról továbbiakra számítunk. Isten hozott újra köztünk, Shaun!


Shaun White Wiisszatér - 2. kép


Shaun White Wiisszatér - 3. kép


Shaun White Wiisszatér - 4. kép


Shaun White Wiisszatér - 5. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt