Shaun White Snowboarding: Road Trip

2008. augusztus 21.
3.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Idén sem kapunk újabb SSX-et az Electronic Arts-tól, ám tompítja erős fájdalmunkat a Shaun White Snowboarding, amelyet a UbiSoft szállít, sokak kielégülésére.

A Nintendo Wii-s kivetülés ezúttal is nagy mértékben különbözik majd a nagykonzolos társaitól, melyet már a játék címében is hangsúlyoznak a produktum készítői. Mitől is válhat számunkra egy első látásra teljesen átlagosnak tűnő hódeszkás anyag ellenállhatatlanul vonzóvá? A válasz a Balance Board-ban rejlik.

A Nintendo, a Wii Fit mellé piacra dobott Balance Board-ot remekül kigondolta, hiszen egy halom, más jellegű játéknál is kiválóan felhasználható. A UbiSoft felfigyelt az ötletes perifériára és azonnal kihasználta a benne rejlő lehetőségeket, a Shaun White Snowboarding keretein belül. Egy deszkán egyensúlyozva a televízió készülékek előtt?

Kimondani is buli, nemhogy leművelni. Hatalmas lejtők, félcsövek, eszeveszett trükkök, pofás grafika, igazi snowboard-os paradicsom. Kezdek sárgulni az irígységtől. Az SSX Blur után ez már a második hódeszkás anyag a Wii-re. A Shaun White természetesen multiplatform cím lesz, érkezik az összes masinára, de valahogy mégis a nagy N gépén tűnik a legnagyobb mókának. A Balance Board sokat nyom a latban.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja