Shaun White Snowboarding: PlayStation 2-n is lesiklik a hódeszkás híresség

2008. november 05.
2.3531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az SSX sorozat az On Tour epizóddal végleg annyiban maradt.

Ezt követte ugyan egy Nintendo exkluzív Blur még tavaly, de innentől képszakadás van. Az EA nem készül újabb résszel hódítani, de megteszi ezt helyette a UbiSoft, most már kijelenthető, hogy teljes pályás letámadásban gondolkodva. Korábban megerősítést nyert, hogy a Shaun White nevével fémjelzett hódeszkázás érkezik PlayStation Portable-re, PlayStation 3-ra, Nintendo Wii-re, Nintendo DS-re, Xbox 360-ra és PC-re.

Már csak egyetlen masina hiányzott a sorból, a nyugdíjas éveit éldegélő PlayStation 2. Aki nem adta fel a reményt, jól tette, ugyanis a veterán konzol gépezet is megkapja a saját átiratát, derül ki a UbiSoft frissített megjelenési listájából. A PlayStation 2-es verzió később érkezik társainál, az elcsúsztatott PC-s változattal egy időben lát napvilágot, december 6.-án. A többi kivetülés november 14.-én, azaz kilenc nap múlva elstartol.

A UbiSoft nem ismertette a második Sony konzolos változat részleteit, így jelenleg nem tudjuk, hogy mire is számíthatunk esetében. Ha hangulatban legalább feleannyira és grafikában pedig minimum olyan jól teljesít majd, mint az EA Big mestermunkái, akkor egy valódi hézagpótló sikervárományossal leszünk ismét beljebb. Adja az ég, mert a snowboard-os anyagok kihalófélben lévő fajok. Mi még egy Shaun Palmer folytatásnak is tudnánk örülni, pedig az hamar kikerült a köztudatból.

Shaun White Snowboarding Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja