Shaun White bizonyított, a hódeszkás visszatér

2009. április 30.
1.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft újabban remekül látja meg a kínálkozó lehetőségeket, vagy tudatosan, vagy egyszerűen csak a véletlen műve, de valahogy mindig sikerül olyan játékkal előrukkolniuk, amely éppen óriási hézagpótló szerepet tölt be a konzolos szoftverpiacon.

A Namco Bandai nem erőltet újabb Ace Combat epizódot, a franciák a HAWX-szal csillapítják a hiányt, a szituáció ugyanez hódeszkás fronton is. Míg az EA hűvös fejjel ücsörög az SSX franchise-on, addig a UbiSoft, Shaun White-tal robbantott a havon.

A tegnap esti üzleti konferencián a franciák betolták a köztudatba a tavaly év végén megjelent Shaun White játék számszerűsített adatait, amely hárommilliót mutat, ennyi kópiát tudtak elpasszolni a multiplatform snowboard cuccból, ez pedig több mint elegendőnek mutatkozik ahhoz, hogy lógva hagyják a jövőben.

Nem is teszik, a konkurencia egyelőre nem reagál, viszik tovább a berobbant franchise-t, Yves Guillemot elárulta, további Shaun White nevével fémjelzett játékokra számíthatunk. Na jó, a többes szám egyelőre túlzottan optimista lenne, maradjunk annyiban, hogy egy követője már biztosan érkezik az első darabnak, megerősítették terveiket. Az információkkal persze várnunk kell még, ez nem az az alkalom volt, ahol bemutatják a termékeket, itt a pénz, a money, a zseton, a dudva, a lóvé és a sikerek voltak terítéken, a befektetőket ugyanis ki tudja miért, de ez hatja meg igazán.

Érdeklődve várjuk, hogy mivel tuják megfejelni majd a bemutatkozó epizódot, az EA-nek meg ezúton üzenjük, hogy "kilopják" a szemüket is, ha nem lépnek a tettek mezejére. Értsétek úgy, újabb SSX-et akarunk, nem három Need For Speed-et. Ne mondja nekünk senki azt, hogy nincs igény az árkád extrém sportra, mert eret vágunk, el is vérzünk. A mainstream divat, hiányos kínálatot eredményez.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljaGrifid profilja