Shattered Horizon: Jövő héten várható a Firepower bővítmény

2010. április 28.
1.9921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Futuremark Games Studio lelkes munkatársai örömmel jelentették be a nagyközönség számára, hogy a már korábban leleplezett Firepower DLC csomag, amely nem titkoltan a Shattered Horizon névre hallgató zéró gravitációs multiplayer FPS-t kívánja bővíteni, a jövő héten szerdán, avagy május 5-én jelenik meg.

Sajnos a pakk pontos tartalmára továbbra sem derítettek fényt az illetékesek, azonban az már biztos, hogy összesen nyolc darab új fegyver adódik hozzá az alapokhoz, ami már talán kikövetkeztethető volt a bővítmény nevéből is.

A fejlesztők ugyanakkor egy nagyon jó ötlettel álltak elő azért, hogy fenntartsák a fanatikusok érdeklődését, lévén a hivatalos honlap arra alkalmas felületén naponta fogják leleplezni az újabb és újabb komoly tűzerőt biztosító csettegőket. Ha IDE kattintasz, akkor magad is láthatod, hogy már a mai napon megkezdődik a nagy felfedés, majd egészen május 3-ig tart, tehát nyolc napon keresztül, ugyanennyi fegyver kerül elő a repertoárból, amelyeket május 5-én, teljesen ingyen már hozzá is varrhatunk az alapjátékhoz. Az DLC örömére ugyanakkor a mögöttesek napvilágra hoztak egy trailert is, amelyet alant magad is megtekinthetsz.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja