Shattered Horizon: Jelentkezz a bétára

2009. június 15.
1.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy érdekes játék van készülőben a Futuremark fejlesztőcsapatának műhelyében, akiktől eleddig játékot még nem kaptunk soha, de (többek között) a 3DMark Vantage programot nekik köszönhetjük.

A multiplayer FPS stílusba skatulyázott Shattered Horizon egy rendhagyó, ám reformációt nem hozó darab lesz, ahol a Hold felrobbanása utáni életbe kóstolhatunk bele. Természetesen nem a Földön, hanem a világűrben fogjuk megvívni nagy csatáinkat, méghozzá két frakció oldalán, akik az égitest felrobbanása után keletkezett törmelék miatt képtelenek voltak hazajutni anyabolygójukra.

A játék a napokban érte el azt az állapotát, amire már a fejlesztők is harsányan és nagy mosolyok közepette bólogatnak, valamint rögtön béta tesztelőket is keresnek a tökélyre csiszolás érdekében. Mielőtt viszont jelentkeznél, nem árt tudni, hogy a játék egyik nagyon hangoztatott opciója a zéró-gravitáció (akárcsak a Dead Space-ben), ami a fejlesztőcsapat szerint nem csak jó pofa, hanem fontos taktikai szerepe is lesz az alkotásban. Ha minderre kíváncsi vagy, akkor indulhatsz is a hivatalos oldalra, hátha éppen te leszel az a szerencsés, akit beválogatnak a Shattered Horizon béta tesztjére.

Shattered Horizon hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja