Shattered Horizon: Hivatalos rendszerkövetelmények

2009. október 23.
1.8701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Futuremark Games brigádja már-már kezdett a tenyerén hordozni minket az utóbbi időben, hiszen számítógépes mérőprogramok fejlesztése után egy érdekes multiplayer FPS megalkotásán fáradoztak, amilyenre még eddig nem igazán volt példa a játékvilágban.
 

A Shattered Horizon ugyanis egy olyan alkotás lesz, ahol gravitáció hiányában, olyan helyzetekből támadhatunk ellenfeleinkre és vívhatjuk meg csatáinkat, ahogyan azt előzetesen nem is mertük volna elképzelni. A józan ész, illetve a mindennapok határai tehát eltűnnek a program betöltése után, ennek azonban sajnos ára lesz.

Az illetékesek ugyanis napvilágra hozták a játék gépigényét, és vele együtt egy olyan információt, amit éppen a Shattered Horizon esetében nem szerettünk volna hallani. Nem, szerencsére nem a gépigény sikerült olyan nagyra, hogy egyből elkönyveljük a programozók tudásának hiányát, hanem az a bejelentésük szúrta meg szemünket, miszerint sem a Windows XP-t, ebből kifolyólag pedig a DirectX 9-et sem támogatja majd a program. Emlékezzünk, rengeteg alkotás belebukott már ebbe, és a váltásra még mindig nincs felkészülve a játékosok nagy többsége, aminek következtében elég nagy a valószínűsége annak, hogy a Shattered Horizon is elbukja ezt a lépést. Talán egy hónap múlva, vagy a játék megjelenését követően a fejlesztőknek megváltozik a véleményük, de addig is nézzük át együtt a gépigényt. Íme:

Shattered Horizon minimum rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows Vista Windows 7 és kizárólag DirectX 10, a program nem támogatja a Windows XP operációs rendszer és a DirectX 9-et
Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Athlon64 X2 5600+
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870, 256 MB V-RAM
Memória: 2 GB RAM
HDD: 1.5 GB szabad hely a merevlemezen
Hang: Windows Vista kompatibilis hangkártya

Shattered Horizon ajánlott rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows Vista Windows 7 és kizárólag DirectX 10, a program nem támogatja a Windows XP operációs rendszer és a DirectX 9-et
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 / AMD Phenom II X4 940
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870, 512 MB V-RAM
Memória: 2 GB RAM
HDD: 1.5 GB szabad hely a merevlemezen
Hang: Windows Vista kompatibilis hangkártya
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja