Shattered Horizon: Fejtetőre állt a világ

2009. november 03.
2.3051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Futuremark fejlesztőcsapata az utóbbi években megunta, hogy a személyi számítógépekre írt mérőprogramokkal azonosították be őket, holott képesek játékot is fejleszteni.

Amikor bejelentették a Shattered Horizon-t, nem csak igazolták állításukat, hanem még az is kiderült, hogy kiváló ötleteik is vannak, mivel egy olyan multiplayer FPS-t hoztak össze nekünk, amilyenre eddig még nem nagyon volt példa. A zéró gravitációt, avagy a súlytalanságot ugyanis eddig még nagyon kevés fejlesztőcsapat merte játékba álmodni, egy egész alkotást erre alapozni pedig még senki sem.

A srácok azonban - vesztenivaló nélkül - belevágtak, hogy legyűrjék ezt a kihívást, és ugyan az előzetesek alapján valóban kiválót alkottak, akadnak olyan bökkenői, amelyek sajnos rengeteg játékost fognak messzire üldözni még a kipróbálástól is. Ez pedig nem a játék menetében keresendő, hanem sokkal inkább a követelményeiben, lévén sem a DirectX 9-et, sem a Windows XP-t nem támogatja majd a program. Ebbe sajnos az utóbbi időben rengeteg csapat, még több kiváló alkotása belebukott, így valószínűsíthetjük, hogy a Futuremark is komoly döntések elé kényszerül a jövőben.

Alkotásuk ugyanis eladható, érdekes és egyben egyedi is, a fenti negatívumok miatt mégis biztosan sokan elhatárolódnak tőle. A holnapi napon történő hivatalos bejelentést természetesen már nem tudja megkerülni a program, ez már így fog megérkezni a fanatikusokhoz, a későbbiekben azonban egy javítással nem kizárt, hogy belenyúlnak ebbe a részbe, hiszen ha megtekintjük az alábbi videót - amely frissen futott be hozzánk a játékról -, akkor könnyen rájöhetünk, hogy a koncepció és a megvalósítás bizony itt egy közel maximális pontszámmal jutalmazható végeredményt szült.

Ha nem hinnéd el, vagy csak nem láttál még súlytalansággal operáló játékot, akkor nézz bele a most következő gameplay filmecskébe, amely ráncfelvarrás nélkül mutatja be a játékot.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja