Shards: bemutatkozik az Ultima Online és az Elder Scrolls fejlesztőinek új játéka

2014. március 11.
1.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Shards néven készül az egykori Elder Scrolls és Ultima Online veteránokat tömörítő Citadel Studios első játéka, amely hat hónapnyi megfeszített munka után végül a minap került leleplezésre.

Citadel Studios néven alapítottak független fejlesztőcsapatot az egykori Elder Scrolls és Ultima Online veteránok. A csapat első projektje a Shards névre keresztelt online szerepjáték, amely a szokásos sablonok helyett valódi újdonságokat és igazi next-gen élményt kínál a felhasználók számára.

A Citadel munkatársai között számos ismert nevet fedezhetünk fel, úgy mint Derek Brinkmann, Chris Ondrus vagy Tim Cotten, akik olyan játékokon dolgoztak korábban, mint az Elder Scrolls-sorozat, az Ultima Online, a Dark Age of Camelot és a Warhammer Online.

Azért hagytuk ott korábbi lélekölő munkánkat, hogy végre olyan játékokat alkothassunk, amelyek elé mi is szívesen leülnénk. Számos koncepciót dolgoztunk ki, lényegében azonban egy olyan játék elkészítése a célunk, amelynek végső formáját a játékosok alakítanák ki.


#tv#
Shards néven készül az egykori Elder Scrolls és Ultima Online veteránokat tömörítő Citadel Studios első játéka, amely hat hónapnyi megfeszített munka után végül a minap került leleplezésre.'>
4 hozzászólás

Ace2

10 éve, 11 hónapja és 23 napja

Hát ez a trailer nem valami sok...

válasz erre

mnorbi

10 éve, 11 hónapja és 23 napja

totyak írta:
Ilyen trailert undorító dolog kiadni. Legalább egy kicsit mutatna valamit.
Ennél már csak azt szeretem jobban, mikor az előzetes kap előzetest! röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ilyen trailert undorító dolog kiadni. Legalább egy kicsit mutatna valamit.

válasz erre

wegh

10 éve, 11 hónapja és 23 napja

Mindig mindenki azt mondja a saját játékára, hogy teli lesz újítással. Majd meglátjuk mi lesz igaz belőle mosolygó smiley

válasz erre
Shards
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja