Shang Tsung DLC formájában érkezik a Mortal Kombat 11-be, azonban van egy kis meglepetés

2019. március 23.
5.8341
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Akik meglepetésekre vártak a Mortal Kombat 11 karaktergárdája tekintetében, azoknak jó hírünk van, sőt az 1995-ös filmadaptáció rajongói egyenesen el fognak olvadni a NetherRealmes srácok friss bejelentésétől.

A franchise jól ismert figurája ugyanis, Shang Tsung visszatér az új iterációra is, és bár alapvetően lehetne ráncolni a homlokunkat, mert DLC formájában fog érkezni a szoftverbe a premiert követően, de itt jön a csavar: az 1995-ös Mortal Kombat-filmből a karaktert megformáló Cary-Hiroyuki Tagawa fogja játszani a harcost!

Sőt ez még nem minden, lévén kvázi "idegenvezetőként" is jelen lesz a The Kryptben, így viszonylag gyakran össze fogunk vele futni. Természetesen karaktermodell tekintetében is Tagawát veszik alapul, így akik anno rongyosra nézték a szóban forgó filmet, azok számára eme bejelentés igazi kánaán.

A bejelentés a Chicago Comic and Entertainment Expo során történt, íme a leleplezés pillanata:

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 hónapja, 2 hete

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

7 hónapja, 2 hete

De nagy hogy behozták a játékba.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete

Nem megy a videó.

válasz erre
Mortal Kombat 11
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaGargameth profiljaStarjumper profiljaNeurotic profiljaTidus profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljasoami profiljakylx profiljaRobi022 profiljaTheArpeeh profilja