Shane Kim: Az idei felhozatal is erős lesz

2008. június 16.
1.7161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Shane Kim, a redmondiak jeles képviselője hangot adott meglátásainak.

Úgy érzi, hogy az Xbox 360 idei felhozatala legalább olyan erős, ha nem erősebb, mint a tavalyi. A múlt esztendő bizony, hogy keményre sikeredett, hatalmas sikercímek érkeztek a második X-dobozra, elég csak a Halo 3, BioShock, Call Of Duty 4: Modern Warefare triót említenünk, melyek mellett további számos best seller jelent meg a redmondiak masinájára. Az idén sem fogunk unatkozni, fogadkozott Shane Kim.

Shane Kim úgy véli, hogy a 2008-as esztendő legalább olyan erős szoftver felhozatalt fog eredményezni, mint a tavalyi, ha nem erősebbet. A Halo 3 például rekordokat döntögetett, minden idők egyik legnagyobb kilövése volt, dőltek a dollár milliók a Microsoft számlájára. Shane uraság mindenkit megnyugtat, hogy van még bőven puskapor a hordókban, az idei tűzijáték sem lesz kevésbé fényes, mint 2007-ben. Alátámasztásul ismét három cím került megemlítésre.

A Grand Theft Auto IV jól fogyott az X-dobozon, és idén ősszel érkeznek az exkluzív letölthető tartalmak, legalábbis az első fecske megjelenik, majd jövőre bepottyannak a továbbiak. Továbbá érkezik az Epic Games megasikerének folytatása, a Gears Of War 2, ami hatalmas lesz, állítja Sane Kim. A Fable 2 sem maradhat szó nélkül, hiszen a Peter Molyneux zseniális RPG-je szintén nagy durranásnak ígérkezik a műfajon belül, ebben egy percig sem kételkedünk.

Valóban egy rossz szavunk sem lehet a 2008-as kínálatra, ám azért a sikerből idén a Sony-nak is kijuthat majd, hiszen náluk szintén hatalmas címek vannak csőre töltve. Resistance 2, Little Big Planet, és a múlt héten debütált Metal Gear Solid 4. Egy biztos, bárki is jön ki jobban az idei konzol háborúsdiból, egyik fél hívei sem fognak unatkozni, a Nintendo-t is bátran beleérthetjük.
1 hozzászólás

angol26

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

És erre még rá tudtak tenni pár lapáttal!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja