Shadow Harvest: exkluzív debüt trailer

2008. augusztus 20.
2.3851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogy megkezdődött a Games Convention máris zúdulnak ránk a töménytelen mennyiségű információk, ahogyan azt már megszokhattuk.
Advertisement

A már régóta várt Shadow Harvest-ról is érkeztek hírek, rögtön egy debütáló trailer és néhány hírmorzsa. Az egészen 2025-be kalauzoló játékról majdnem minden lepel lehullt és a Lara Croft párhuzamot a hősnővel úgy érzem tagadni sem lehetne... Persze itt nem fogunk kincseket keresni az elveszett városban, sokkal inkább politikai célú küldetéssel lesz dolgunk.

A Myra Lee névre hallgató amazonunk és társa, Aron Alvarez nyomozásaiba csöppenhetünk majd bele a játékban. A sztoriról eddig annyi derült ki, hogy egy amerikai titkos-fegyvernek sikerült kiszivárognia és ellenséges kezekre jutni, így ezt kell majd nekünk édes kettesben visszaszerezni, de először is felfedni, hogy merre találjuk meg a kicsikét.

Míg leányzónkkal a Hitman féle csendes gyilkolást gyakorolhatjuk, addig Alvarezzel (aki mellesleg a Delta Force tagja) az igazi aprítást vihetjük végbe. Természetesen helyzetfüggő lesz, mikor melyiket irányíthatjuk, de ha Myra popóját szeretnénk lesni, lehetőségünk van csak vele végigvinni a játékot. Ilyenkor a másik tag csak rohangál velünk és teszi a dolgát.

A DirectX 10-et és fizikai gyorsítást is használó játék majd valamikor 2009-ben fog elkápráztatni minket, előreláthatólag csak PC-n és XBox 360-as konzolon. Utóbbira való megjelenésről voltak pletykák, hogy nem lesz, azonban ennek most semmi nyomát nem találtam...

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
Advertisement
nincs még hozzászólás

Advertisement
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaGrifid profilja