Shadow Complex: A rekord sebességgel fogyó Live-os játék

2009. szeptember 01.
1.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Summer Of Arcade promóciósorozat záróakkordja durrant a legnagyobbat, beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen megdöntött minden korábbi rekordot az eddigi fogyása.

A Chair Entertainment és az Epic Games közös produkciója, a Shadow Complex jelenleg minden idők leggyorsabban fogyó Xbox Live Arcade címe a szingli player kategóriában, az első hét kimutatásai alapján kétszázezren töltötték le gépeikre a retro jellegű, side scrolling run'n'gun alkotást.

Ez is azt bizonygatja, hogy nem feltétlenül halt ki a leginkább tíz-tizenöt évvel ezelőtt fénykorát élt műfaj, csak megfelelő technikai háttérért és ötletes megvalósításokért kiált napjainkban, de ha ezek teljesülnek, máris egy rekord seller produkció kerül kiadásra. A Shadow Complex-ért mindössze 1200 Microsoft pontot kell leszurkolniuk a játékosoknak, cserébe egy valóban élvezetes shooter-t kapnak kézhez az Unreal Engine 3 látványos technológiai támaszával. Gratulálunk a sikeres premierhez, megérdemelten lett minden idők eddigi leggyorsabban fogyó Live-os alkotása, ehhez kétség sem férhet már. Ha kihagytad, magadra vess.


Shadow Complex: A rekord sebességgel fogyó Live-os játék - 1. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja