Shadowbane: Élt: 2003-2009

2009. április 20.
1.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft műhelyében rengeteg játék formálódott már az évek folyamán, kaptunk tőlük számos kiváló, de sok közepes és rossz kategóriába sorolható címet is.
 

A Shadowbane egy MMO volt, méghozzá az első komolyabb próbálkozások közül az egyik legkiválóbb darab, igazi PvP csatákkal, elragadó fantasy környezettel. Minden bizonnyal kis hazánkban is számos rajongója volt, vagy éppen van a mai napig is az alkotásnak, amely a friss hírek szerint sajnos hamarosan be fogja zárni kapuit.

A pontos időpont elvileg jövő hét péntek lesz, azaz május első napján fogják lekapcsolni a szervereket, miután már senki nem tud majd felcsatlakozni egyetlen kaland kedvéért sem. Az induláskor egyébiránt még szinte teljesen jól működött az egész rendszer, éppen úgy, ahogy meg volt tervezve, majd nagy valószínűséggel az egyre növekvő konkurencia miatt ingyenessé tették az illetékesek, az utolsó lépcsőfok pedig most érkezett el, de ez a lépés már az utolsó lesz, sajnos.

Aki még mindig a Shadowbane szerverein kalandozik, az használja ki az elkövetkezendő pár napot, de ne szomorú búcsúval, hanem vidám PvP-vel...
1 hozzászólás

Raiden

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

IN MEMORIAM..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gladosfreeman profiljaWickedSick profiljamarco profilja