Shadow of the Tomb Raider: úszás, falmászás és egyéb izgalmak az új videóban

2018. június 07.
5.0281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szokatlanul aktív a Shadow of the Tomb Raider kapcsán az Eidos Montreal, akik napi szinten szórják ki az újabb és újabb videókat Lara Croft legújabb kalandjáról, ezáltal érkezett egy újabb darab, melyen Daniel Drapeau beszél nekünk pár érdekességről.

A szokás szerint csak néhány másodpercet felölelő fejlesztői naplón a csapat munkatársa újabb izgalmas elemeket állít a középpontba, ezáltal hallhatunk pár szóban az úszásról, a falmászásról, a fákon való ugrándozásról, valamint a masszív földalatti útvesztők bejárásáról is többek között.

A videón láthatunk pár mozgóképes pillanatot, de inkább a koncepciós rajzok vannak rajta többségben, a végeredmény azonban így is szokásosan elragadó. A Shadow of the Tomb Raider várhatóan szeptember 14-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Shadow of the Tomb Raider kapcsán az Eidos Montreal, akik napi szinten szórják ki az újabb és újabb videókat Lara Croft legújabb kalandjáról, ezáltal érkezett egy újabb darab, melyen Daniel Drapeau beszél nekünk pár érdekességről.'>
2 hozzászólás

Gólem

6 éve, 3 hónapja és 21 napja

Már most milyen jól néz ki! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 3 hónapja és 21 napja

De mi ez a videó formátum? meglepett smiley Miért? meglepett smiley

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
2.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja