Shadow of the Tomb Raider aktuális videóján bemutatkozik Lara, a gyűjtögető

2018. augusztus 24.
2.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Eidos Montreal jóvoltából újabb Shadow of the Tomb Raider trailer látta meg a napvilágot, aminek a központi témája a gyűjtögetés lett, Lara Croft oldalán ugyanis lehetőségünk nyílik majd arra, hogy a legkülönfélébb erőforrásokat szedjük össze a dzsungel mélyén.

Az összetett fejlődési- és craft-rendszernek köszönhetően ugyanis rengeteg extra képességre és lehetőségre teszünk majd szert, de így férhetünk majd hozzá a jobb felszerelésekhez is többek között.

Ha szeretnél egy kis bemutatót minderről, akkor itt a remek alkalom, az alábbi videó ugyanis pontosan erről szól. A Shadow of the Tomb Raider megjelenését szeptember 15-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Shadow of the Tomb Raider trailer látta meg a napvilágot, aminek a központi témája a gyűjtögetés lett, Lara Croft oldalán ugyanis lehetőségünk nyílik majd arra, hogy a legkülönfélébb erőforrásokat szedjük össze a dzsungel mélyén.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Őszintén szólva nekem már az előző részekben sem volt szimpi ez a szedj össze cuccokat, fejleszd a dolgaid megoldás. Szerencsére nem igazán kellett rá nagy hangsúlyt fektetni, simán végig lehetett játszani enélkül is. Remélem az új rész is így működik majd.

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 22 napja

Lara, a gyűjtögető. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
2.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja