Seven Kingdoms címre hallgat a Game of Thrones MMO

2012. július 03.
1.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hogy a Cyanide hány bőrt próbál még lehúzni kritikán aluli videojátékokkal a Game of Thrones névről, azt őszintén nem tudjuk, ugyanakkor a Bigpoint csapata által fejlesztett és a franchise-on alapuló MMORPG ettől függetlenül is nagy reményekkel kecsegtet számunkra.

Már az pozitívumnak tekinthető, hogy a készítők nem kívánják lenyomni a rajongók torkán és mindenki számára jelezni, hogy egy Trónok Harca MMO-ról beszélünk alkotásuk esetében, hiszen amint megtudtuk a csapattól, a játék a mai naptól hivatalosan is a Seven Kingdoms címre hallgat, amit egyes források szerint nem kizárt, hogy csak alcímként fognak használni a fejlesztők - ezzel kapcsolatban hivatalos álláspont még nem született.

Ez az elnevezés ugyanakkor éppen eléggé árnyalt ahhoz, hogy ne vonzza be azokat a rajongókat, akik csak a név miatt akarnak kipróbálni egy MMO-t, a Seven Kingdoms hallatán nekik ugyanis csak egy átlagos cím, de a Game of Thrones-sorozatot kicsit jobban ismerők számára egy erőteljes utalás lesz arra, hogy mi is lapul meg a háttérben.

A játékról az új nevén kívül jelenleg más friss információnk nincs, de a San Diego ComicCon keretein belül a Bigpoint szerint már várhatók látnivalók.
4 hozzászólás

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

rDAVE írta:
Király, még nem csalódtam elégszer a Game of Thrones játékokban.
Kb.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Király, még nem csalódtam elégszer a Game of Thrones játékokban.

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Jajj. Még egy szörnyűség!

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ahha

válasz erre
Seven Kingdoms
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profiljaM.O.R.P.H. profilja