Seth Rollins kerül a WWE 2K18 borítójára

2017. június 20.
3.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games legfrissebb bejelentése szerint Seth Rollins, a WWE csapatához még 2010-ben csatlakozott világhírű pankrátor került fel a WWE 2K18 videojáték borítójára, aki sajátos és bomlasztó jellegével már igazán kiérdemelte ezt a kiváltságot.
Advertisement

Seth ugyanis 2012-ben az NXT bajnokaként az egész világgal megismertette a nevét, 2012-ben pedig a Survival Series részeként olyan sztárok oldalán emlegettük, mint Roman Reigns, The Shield vagy Dean Ambrose, amit bajnoki címek sorozata követett, hiszen volt ő WWE Champion, United States Champion, WWE Tag Team Champion, de elérte a Mr. Money in the Bank címet is.

A kiadó bejelentette továbbá, hogy a WWE 2K18 egy bővített kiadásban is kapható lesz majd a megjelenéskor. A Deluxe Edition névre keresztelt csomagban a Season Pass teljes tartalma mellett garantált hozzáférést ad a játék előrendelői extráihoz, valamint a gyűjtői kiadás bónuszaihoz is, noha utóbbiakról csak nyáron hull majd le a lepel. A WWE 2K18 október 17-én jelenikmeg PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



WWE 2K18 videojáték borítójára, aki sajátos és bomlasztó jellegével már igazán kiérdemelte ezt a kiváltságot.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nem értem a videót. Kinek a sportereklyéit semmisíti meg a fickó?

válasz erre
WWE 2K18
19.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja