Serious Sam HD: The Second Encounter: Videón a többjátékos módok

2010. április 30.
2.9781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb elmebeteg videóval kívánja terrorizálni fanatikusait a jobb helyeken már szerdán megjelent, a Croteam és a Devolver Digital kooperációjában készült második Serious Sam HD feldolgozás, amely bár első ránézésre könnyedén összekeverhető a néhány hónappal ezelőtt debütált, és gyermeki emlékeket előidéző elődjével, belbecs tekintetében azonban rengeteg különbség figyelhető meg közöttük.

A friss videó is erre kíván rávilágítani, és a Serius Sam játékok örök erősségét, a multiplayer módot szeretné prezentálni számunkra, ahol számtalan lehetőség nyílik majd az őrjöngésre.

A néhány másodperces mozgókép alatt minden egyes módozat külön bemutatásra kerül, és névlegesítése mellett még egy néhány pillanatos bejátszást is tartalmaz. Hogy pontosan hány és milyen lehetőség lesz az öldöklésre többed magunkkal, azt majd ti kiderítitek a mozgóképből, amelyet mindenképpen érdemes megnézni, hiszen nem csak ezek a fontos információk, hanem a játék semmivel sem összehasonlítható hangulata is kitűnik belőle. Merthogy a Serious Sam HD: The Second Encounter sem adja lejjebb a minőséget. Nem hiszed el? Akkor íme a bizonyíték:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja