Serious Sam HD: The First Encounter: Megérkezett a demó

2010. április 03.
3.8741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az előző hétvégén közvetítettük a Croteam legénységének bejelentését, hogy pár héten belül demó formájában is megleshetjük a Serious Sam HD: The First Encountert.

Szerencsére a napsütötte horvát tengerparton más értelmezése van a "pár" szócskának, ugyanis még 7 nap sem telt el, és máris befutott a kipróbálható verzió. A félreértések, a fals információk és egyéb negatív tényezők kiküszöbölésének érdekében szögezzük le: a Serious Sam HD: The First Encounter teljes változata már megjelent az előző év végén. A srácok azonban csak most jutottak el odáig, hogy érdemesnek találják az éghajlatot egy demó összedobására, ami önmagában nem szokatlan, hiszen az utóbbi időben divattá vált a teljes játék kiadása után dobálózni holmi szabadon tesztelhető anyagokkal.

A cucc a Steamről tölthető le, amely művelethez természetesen nem árt egy létező Steam-account. A fejlesztők bőséges prezentációt ígértek, és elnézve a feature-listát, be is tartották szavukat. Először is kipróbálhatunk egy méretes single player pályát, amelyet speciálisan alakítottak át a demó kedvéért. Az igazi móka azonban csak ez után vár ránk, ugyanis ugyanezen a karnaki terepen belevethetjük magunkat a kooperatív mód csodáiba, amelynek során - nem csalás, nem ámítás - 15(!) társunkkal vállvetve küzdhetünk a démoni hordák ellen. Végül lehetőségünk van megízlelni a nemrég kiadott deathmatch módot is, amely szintén maximálisan 16 játékost képes kezelni, és a demóban a Desert Temple pályával képviselteti magát.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 17 napja

nekem ez bejön az új sariuos sam hd

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja