Serious Sam HD: Pár héten belül demózhatunk

2010. március 28.
3.4851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Croteam a Devolver Digital bandájával karöltve az elmúlt év végén bocsátotta útjára 2001-es klasszikusának felújított, nagyobb felbontású textúrákkal felfegyverzett változatát.

A Serious Sam HD: The First Encounter örömkönnyeket csalt az idősebb játékosok szemébe, hiszen az évtized első felének egy meghatározó alkotásához juthattak hozzá megújult köntösben, korrekt áron. A kezdeményezés ennek megfelelően sikeres is lett, és a stúdiók eldöntötték, hogy ők bizony megcsinálják a The Second Encounter 2010-re tuningolt verzióját is, amely a terveik szerint a következő hónapban jelenik meg. Közben összeütötték a dedikált szerverek támogatását, valamint egy deathmatch játékmódot az első HD-sított részhez. Utóbbi még csak pár napja működik, de a beszámolók szerint hatalmas fílingfaktorral teszi mindezt.

Egy apró hiányérzet azonban megállás nélkül fészkelődött a mellkasunkban, ugyanis a megjelenéskor nem kaptunk demót, így akinek fogalma sincs róla, hogy a Serious Samot eszik vagy isszák, bizony alaposan meggondolta, hogy beruház-e a játékra. A fejlesztők is belátták, hogy a kipróbálható termék jó dolog, ezért a minap úgy döntöttek, hogy megtwitterezik a jónép számára, hamarosan előállnak egy demóval. Mivel a Twitter nem a hosszú körmondatok terepe, ezért csak annyit tudhattunk meg, hogy "pár héten belül", a Steamen lesz megtalálható a cucc. A srácok valami nagy dobásra készülnek, hiszen kétszer is megemlítették, hogy "extra bőkezű" adagra számíthatunk. Alig várjuk!

Serious Sam HD: Pár héten belül demózhatunk - 2. kép

3 hozzászólás

Dru

15 éve, 2 hónapja és 18 napja

Igen, kijött, mint ahogy ez a cikk ELSŐ mondatában le is van írva. A demózási szokásokkal kapcsolatban meg Lacnál a pont.

válasz erre

Lac

15 éve, 2 hónapja és 19 napja

A teljes játék tudtommal is kijött, de elég gyakori mostanság, hogy a demo (ha készül egyáltalán) hetekkel a teljes játék megjelenése után jön ki.

válasz erre

Shade

15 éve, 2 hónapja és 19 napja

Demo? Már kijött nem?:/ Én még valamikor úgy kb 2 hete láttam egy torrent oldalon. Há vannak érdekes dolgok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja