Serious Sam HD: Működnek a dedikált szerverek, tovább készül a deathmatch

2010. február 21.
2.2371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Bár a Croteam a Devolver Digital támogatásával már gőzerővel készíti a Serious Sam HD: The Second Encountert (és remélhetőleg a Serious Sam 3-at is), szerencsére nem feledkeznek meg a nagy felbontású The First Encounterről sem.

Még decemberben megígérték, hogy elkészítik hozzá a dedikált szerverek támogatását, valamint egy deathmatch játékmóddal is bővítik a lehetőségeket. A minap az elkötelezett munka, legalábbis annak első fele révbe ért, és beindultak a dedikált szerverek. Aki rendelkezik a játékkal, bizonyára már frissítette a Steam segítségével, és élvezi a választék bővülését.

A deathmatch továbbra is készül a fejlesztők laborjában, a közeljövőben egy frissítés formájában fogják implementálni a programba. Alen Ladavac, a Croteam egyik munkatársa így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: "... a deathmatch munkájával szépen haladunk, és a dm patch reményeink szerint hamarosan béta állapotba kerül. Kiderült, hogy valójában sokkal fejlettebb, mint amire számítottam, és reméljük, hogy a játékosok is legalább annyira élvezni fogják a dm-et, mint amikor mi játszunk az irodában a tesztpéldánnyal."
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja