Sengoku Basara: Samurai Heroes videó

2010. augusztus 02.
2.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Capcom kiadó nemrég egy új videót tett közzé a felhasználók számára a készülő Sengoku Basara: Samurai Heroes című produktumáról.

A matéria előreláthatólag idén október 15-én fog megjelenni PlayStation 3-ra és Wii-re. A szoftvert Hiroyuki Kobayashi alkotta meg, ő volt a Devil May Cry 4 című termék producere is. A játékban rengeteg ellenféllel lehet harcolni és hogy a helyszín ne legyen unalmas, ezért a készítők sok különböző csatamezőt biztosítanak a felhasználók részére. A véres küzdelmek a 16. századi Japán uralmáért folynak, a játék nem szűkölködik az akciódús, véres jelenetekben.

Az egyjátékos módban saját magunk alakíthatjuk a történetet, a döntéseinktől és cselekedeteinktől függ minden. A karakterünk felszerelését és fegyverzetét természetesen folyamatosan fejleszthetjük, emellett pedig új képességekre tehetünk szert. Az akció-kalandjátékban a történelmet is megváltoztathatjuk, ha elég ügyesek és szemfülesek vagyunk. A programban 15 karakter közül választhatjuk ki, hogy melyiket szeretnénk irányítani, néhány választható személy nevére is fény derült, akik a következők: Yukimura Sanada, Masamune, Date, Honda, Kotaro Fuma. A Sengoku Basara: Samurai Heroes-ban különféle fegyverek állnak a rendelkezésünkre, amelyek segítségével megküzdhetünk az ellenfelekkel mint például íj, lándzsa, kard és a többi. A szoftver látványos harci elemekkel van megspékelve és a karakterek mozgására is nagy hangsúlyt fektettek a készítők.

#tv#
1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

sosem szeretem az olyan játékokat ahol egy csapással 20 embert megölsz nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja