Sem a gamescomon, sem pedig a Tokyo Games Show-n nem lesz jelen a Microsoft

2012. június 14.
1.4241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Felettébb váratlan bejelentést tett ma az ipar egyik nagyágyúja, a Microsoft, a cég ugyanis megerősítette a szóbeszédet, miszerint nem képviselteti magát az idei év két jeles eseményén, avagy a gamescomon és a TGS-en.

Hogy miért vetemedne egy hozzá hasonló titán arra, hogy elszalasszon egy olyan nívós kiállítást, mint amilyen a gamescom...? Nos, a Microsoft erre azt feleli: azért, mert az elkövetkező időkben "kisebb, behatároltabb promóciókra fog fókuszálni".

"Mint azt az E3-on is láthatták, játékok széles választékát tartogatjuk az év végére, más szórakoztató élményekkel egyetemben. Bár a stratégiánkon változtattunk egy kicsit" - olvasható Major Nelson blogján a hivatalos közlemény.

"Idén az Xbox kisebb, behatároltabb promóciókra és sajtói élményre, partnerekre, kiadókra és a világ fogyasztóira fog fókuszálni. Ez azt jelenti, hogy mint már olvashatták is a különböző híroldalakon, nem veszünk részt a gamescomon, sem a Tokyo Games Show-n."

Mindazonáltal nem a Microsoft lesz az egyetlen, aki lógni fog a gamescomról - április derekán a Nintendo is lemondta kölni asztalfoglalását.
2 hozzászólás

Xelosz

12 éve, 9 hónapja és 20 napja

Vendég írta:
Egyáltalán nem fognak hiányozni.mosolygó smiley
Úgy úgy röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 20 napja

Egyáltalán nem fognak hiányozni.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja