Sem a Game of Thrones, sem a Borderlands kalandjátékot nem folytatja a Telltale Games

2017. augusztus 30.
4.5851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt tudjuk egy ideje, hogy a Telltale Games a jelenlegi projektek mellett jövőre egy új The Wolf Among Us és The Walking Dead kalandjátékos évadokkal jelentkezik majd, de más tervekről egyelőre nem hallottunk a csapat háza tájáról.
Advertisement

Job Stauffer azonban az Eurogamer magazinnak nemrégiben arról nyilatkozott, hogy bár konkrétumokkal ő sem szolgálhat, de legalább azt elmondhatja, mik azok a dolgok, amiket semmiképpen sem érdemes várni tőlük a közeli jövőben.

A Telltale Games embere kijelentette például, hogy a Games of Thrones kalandjáték második szezonja biztosan nem jelenhet meg jövőre, és bár később bármi megeshet, de hiába mondták azt az első évad végén, hogy folytatják, ez a projekt egyelőre parkolópályán áll. Ahogy Stauffer fogalmazott, megvárják a TV-sorozat végét, és annak függvényében döntenek.

Nem sokkal jobb a helyzet a Tales from the Borderlands második évadával kapcsolatban sem, amiről Stauffer még ennyit sem volt hajlandó elárulni. Mint elmondta, jelenleg nincs fejlesztés alatt a játék, és nincs is tervben egy második szezon, de azért nyitva hagyta a kérdést az ilyenkor szokásos "soha ne mondd, hogy soha" klisével.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Kijön egy évad és abbahagyják, miközben a filmes sztori meg már fene tudja mióta fut, az milyen már? Én nem játszottam vele, gondolom valamennyire lezárják a játékot, de akkor is.

válasz erre

RyutheStaR

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Alapból a játékfejlesztéssel is leállhatnának, ha nem képesek egy normális játékot összedobni...
Lusta, pénzéhes bagázs.

válasz erre

Direktor

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Az emberek kezdenek ráunni a szétszabdalt játékokra szerintem, és buknak folyamatosan.

válasz erre

iPet

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

A GoT miatt kicsit szomorú vagyok, jó nagy cliffhanger lett a vége (plusz sokkal jobb bizonyos szempontból mint a tv sorozat), de a Borderlandsért nem sírok.

válasz erre

Santonio

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Helyes. Álljanak neki normális játékoknak inkább és adják ki őket EGYBEN.

válasz erre
Game of Thrones (2014)
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja